A Cleveland Browns jelenleg 3-2-es mérleggel áll és bizony komolyan kell már venni a csapatot. Ebben azonban nem sok szerepe a korábbi sztárelkapónak Odell Beckham Jr.-nak. Az elkapót persze sérülések is hátráltatták az utóbbi időben de folyamatosan rosszabb számokat produkál.

A mérkőzéseket nézve egyértelműen látszik, hogy nincs meg a kapcsolat közte és Baker Mayfield között. Az irányító más célpontjaiban sokkal jobban megbízik amiben benne lehet, hogy a sérülések miatt kihagyott edzéseken sokkal jobban összeszokott a többi csapattársával.

Beckham Jr. nevét a Dallas Cowboys elleni szenzációs elkapása után ismerte meg az NFL szurkolók többsége és azt követi időszakban a liga egyik legjobb elkapója volt. 2014-ben (újoncként) még 108.8 yardot hozott mérkőzésenként de ezek a számok folyamatosan leromlottak.

A tavalyi szezonban már az 50 yardot sem érte el és az idei szezonja még gyengébb. Három mérkőzésen 9 elkapásból 124 yardot szerzett és touchdown még nem jött össze. Ehhez hozzá tartozik, hogy Mayfield is csak 19 alkalommal vette célba ami nem kimagasló.

Az elkapót még két évig köti szerződés a csapathoz és mind a két szezonban 15 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Ha nem fog javulni a teljesítménye akkor biztosan meg fognak szabadulni tőle mert trade és elküldés esetén egyaránt, az összes pénz egyetlen cent halott összeg nélkül felszabadítható.

Fotó: instagram.com