Szépen indul a meccs. Jól megkomponált drive. Csakúgy suhog a karmesteri pálca. Vezet a Buccaneers. Jön a válasz. Az Eagles ilyeneket old meg mint 3&12, meg 1&20. Persze mindkettőt zászlók segítségével. Utóbbinál mindjárt egy 45 yardos defensive pass interference. Bemutatja Jamel Dean. Richard Sherman meg meghúzódik és leballag. Nem is tér vissza. No comment…

Következik az Eagles TF- Igen? Ezt teszitek? Akkor jön megint Brady papa! A második negyedben az első kivédekezett drive. 3&out. Nem is kell ide Sherman? Puntol a hazai csapat. Legalább látjuk a magyar felmenőkkel bíró Arryn Siposs-t.Ugyanezt megteszi a Buccaneers is.

Mármint, hogy puntol és nem magyar felmenőkkel bír. Hogy aztán Siposs is újra megkaphassa a lehetőséget és rúgjon egy kacskát.De a Buccaneers is csak 3&out-ig jut megint. Hű! Ez innentől ilyen lesz? S nézel a konyha felé, kimenjél-e szendvicsért.Ne tedd! Különben nem látod Jamel Dean interception-ét!Na ezt már kihasználják Bradyék. Két percig megyünk le.

Van még idő? Sok van még. De az Eagles megint puntol és visszatámadhat a Bucs. Másfél perc van, Brady azonban csúnyán túldob mindenkit. Kivéve Anthony Harris-t. Interception.Hű de nehéz! Még szerencse, hogy a sok sebtől vérző D 3&out-tal megint leküldi Hurtséket. Innetől meg lepörögnek a másodpercek. Félidő.

Második félidő, Az Eagles újra csak egy 3&out-ig jut. Punt következik.Ezt már büntetik Bradyék. Vége a meccsnek? El ne hidd! Nagyon gyorsan átér a hazai csapat. Méghozzá futójátékkal. Na meg Mike Edwards 50 yardos pass interference szabálytalanságával.

A Bucs támadói talán már azt hitték mennek a repülőhöz. Nem túl éles drive és punt.4. negyed:Nagyon jön az Eagles! Törölgeted a homlokod. Aztán hogy, hogy nem Jake Elliott 46 yardról mellé lövi.Itt aztán már tényleg hátra dőlsz, hogy na vége! Mindjárt jön az irányítód, azt megmutatja itt ki az ász. Hát!

Nekimegyünk 4&2-re, aztán nem hívják be a futójátékot, ami eddig működött. Hogy legalább az óra ketyegjen lefelé! Running back sincs is a pályán. Brady meg inkább bedobja az üresbe.Saját 46 yardosáról jön az Eagles. Beérnek, sőt a kétpontost is megcsinálják. Kezded felidézni hol a százas zsepi, mert ebből sírás lesz. Nem lesz. Megmenekülnek a zsepik. Brady jön és lemenedzseli a maradék pár percet. Vége! Pfűh! Kemény volt. Mondjuk 120 yard beszedett büntetéssel nem is lehet más.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: sports.yahoo.com