Az Indianapolis Colts ma hajnalban a Baltimore Ravens vendégeként lépett pályára és az idei legjobb mérkőzését, pontosabban első három negyedét hozta. Az utolsó játékrészben viszont következett az összeomlás vagy inkább a Hollók felemelkedése.

Három játékrész után 25-9-re vezetett a Colts majd a negyedik játéknegyedben a Ravens-nek sikerült két mezőnygólt szereznie és mindkét alkalommal sikerrel hozták a 2 pontot is. A Colts-nak ezzel szemben csak egy blokkolt és a kihagyott mezőnykísérlete volt. Bármelyikkel megnyerték volna a mérkőzést.

25-25-ös állásról kezdődött meg a hosszabbítást amit a Ravens döntött el a maga javára egy Marquise Brown 5 yardos touchdown elkapással. A vereség ellenére Carson Wentz átlépte a 400 passzolt yardos határt ami Colts mezben előtte csak Johnny Unitas-nek, Peyton Manning-nek és Andrew Luck-nak sikerült.

A csapatok a hajnali mérkőzést követően ellentétes mérleggel várják a következő mérkőzésüket. A Ravens 4-1-el továbbra is playoff esélyes csapat míg a Colts-nak át kell értékelni az idei teljesítményét. Az igaz, hogy finoman szólva sem a liga legerősebb csoportjában szerepelnek de az 1-4-es mérleg után jelenleg nem kell nagy terveket szövögetniük.

Fotó: bostonglobe.com, pro32.app.org