Kadarius Toney a New York Giants elsőkörös választottja volt de csalódást keltően kezdte a pályafutását. Az első két mérkőzése után -2 yard, a harmadik találkozó után 14 szerepelt a neve mellett. Vasárnap viszont rendesen belehúzott, mindenbe!

Az elkapó 10 elkapással 189 elkapott yarddal fejezte be a mérkőzést. Emellett még 7 futott yardot is felrakott a táblára mégsem emiatt marad emlékezetes a mérkőzés hanem mert egy ütés miatt kiállították a mérkőzésről.

Toney csapattársát a tight end Evan Engram-et akarta védeni és lekevert egyet a Dallas Cowboys safetyjének Damontae Kazee-nak. A hírek szerint viszont megúszta a kiállítást mert egyetlen mérkőzésről sem fogják eltiltani.

A csapat vezetőedzője, Joe Judge természetesen nem volt elégedett az eset miatt és az elkapó a Twitter oldalán már bocsánatot kért a tette miatt. A csapat számára nagyon jó hír, hogy megúszta az eltiltást mert Sterling Shepard és Darius Slayton combhajlítóizom sérülés miatt kihagyta a találkozót és Kenny Golladay pedig térdsérülést szenvedett a Cowboys ellen.

Fotó és videó: twitter.com