A Pittsburgh Steelers csapata nem kezdte a legjobban az idei szezont így nem hiányzott nekik, hogy elveszítsék az egyik kezdőjátékosukat. Ma azonban bebizonyosodott, hogy JuJu Smith-Schuster nem léphet már pályára az idei szezonban.

Az elkapó válla a tegnap esti Denver Broncos elleni mérkőzésen sérült meg és a játékos arcára volt írva, hogy nem csak egy kisebb sérülést szenvedett el. A ma elvégzett vizsgálatok eredménye szerint pedig elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás.

A kiesése nem csak a csapat hanem a játékos számára is nagy problémát jelent mert miután nem talált magának csapatot a piacon egyéves szerződéssel tért vissza a Steelers-hez. Az idei szezonja viszont eddig sem úgy alakult, hogy kapkodnának majd érte a csapatok.

Smith-Schuster pályára lépett az összes idei alapszakasz mérkőzésen, 28 alkalommal vették célba és 15 elkapása volt. 129 elkapott yardot szerzett de egyetlen touchdown elkapás sem szerepel a neve mellett. A statisztikái és a sérülése miatt nem valószínű, hogy olyan szerződést kínálnak majd neki a következő offseasonban mint amilyet szeretne.

Fotó: twitter.com, post-gazette.com