Az állat itt a szó nemes értelmében értendő. Mert hát ilyen könnyű volt? Ha az eredményre nézel úgy tűnik. Pedig nem. Te szegény Bucs szurkoló! Már megint méltatlankodva nézed, hogy Jacoby Brissett cirka 4 perc alatt úgy halad át a Bucs védelmén, mint úthenger a tyúkon.

Jacoby Brissett emberek! Jacoby Brissett! Bruce Arians még vissza is nézet, de hiába. Szerencsére Brissett tudománya is véges és a célterület előtt el is fogy.

A Bucs aztán a szokásos 1&10-re 1 yard futással indít. Így szoktuk. Ez vált be eddig. De aztán irányítónk kezébe veszi a karmesteri pálcát, aminek meg is lesz az eredménye.

Hiába Lavonte David sack-je, Ross Cockrell defensive pass interference szabálytalansága közel hozza a Delfineket a célterülethez. S ezúttal nem is hibáznak.TD

Egy hosszú, a második negyedre átnyúló támadás következik. Szépen haladnak Kalózaink, de a végén elég egy hiba. Bernard nem tudja felvenni az emberét, a sack pedig egy mezőnygólra kárhoztatja a hazaiakat.

Bekeményít a Bucs védelem? Fogjuk rá! PUNT.Három snap elég és egy hatalmas játékkal magához veszi a vezetést Brady csapata.TD

Bár a 4&3-nál sikerül egy kis zavart okoznia a Delfineknek, ami egy időkérésébe kerül Bruce Arians-nak, a vége így is PUNT.Két percen belül ismét Antonio Brown show. Na meg persze Bradyé.

A védelem labdát szerez. Barrett és Suh hozza össze. A drive szomorú eseménye viszont Lavonte David sérülése, akinek a helyére Kevin Minter érkezik. FUMBLE. A végére Tom Brady lohol egy 13 yardosat, hogy kialakuljon Ryan Succop-nak egy 60 yardos kísérlet. De Bradley Pinion rúg. Kihagyja. Megbocsájtjuk? Mi talán igen. Brady biztos nem, aki a tüdejét is kiköpte azon a 13 yardon. Félidő.

3&2-re nem mindig jó gondolat a hosszú passz. Buccaneers PUNT. Szépen be is masírozik a Dolphins.TD

Megint egy a következő negyedre átnyúló támadás. Pontokkal befejezve.TD

A Delfinek itt kezdik feladni. PUNT.A Buccaneers és Brady pedig folytatja.

Jamel Dean szerzi meg a labdát. INTERCEPTION.Donovan Smith és Antonio Brown egymás utáni játékban false start-ol? Kit érdekel? Tom Brady-t biztosan nem. Ő megoldja.

A végén még Barrett és Vea együttesen összehoz egy sack-et. PUNT.Jön Blaine Gabbert, hogy ölje egy kicsit az időt, aztán térdelgessen. A támadóktól szinte mindent láttunk, amit látni akartunk. A védelmet ellenben aggasztó, hogy még Jacoby Brissett is meg tudja firkálni. Bele sem merek gondolni, mit csinálna Patrick Mahomes, ha most lenne a Super Bowl. A defense terén van hová fejlődni!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com