Ma délután fél 4-kor kezdetét veszi az idei első angliai csapata amelyen az Atlanta Falcons fogadja a New York Jets csapatát. A találkozón két 1-3-al álló csapata csap majd össze de igen ellentétes lehet a résztvevő játékosok hangulata.

A Jets újonc irányítóval és újonc vezetőedzővel vágott neki a szezonnak és a múlt héten a hosszabbításban megszerezték az első győzelmüket. A Falcons is új vezetőedzővel vágott neki a szezonnak de Atlantában biztosan többet vártak.

A Falcons gyenge játékának egyik fő oka a gyenge, sok pontot engedő védelem. Az első négy játékhéten mérkőzésenként átlagosan 32 pontot engedett az ellenfeleknek amivel a liga legrosszabb egységének számítanak jelenleg.

Zach Wilson így nagyon élhet a Falcons ellen mert a védelem ellen pályára lépő irányítók szerezték a legjobb irányítómutatót. Emellett holtversenyben ez a védelem engedte a legtöbb passzolt touchdownt és a liga két védelméből az egyik amelyik nem szerzett interceptiont.

A Jets azonban pont az ellentettje. Robert Saleh védelmi koordinátor volt korábban és ez meg is látszik az új csapatán. A Zöldek mérkőzésenként csak 11.8 pontot engedtek átlagosan amivel a liga legjobb egységének számítanak.

Matt Ryan ellen viszont össze kell szedni magukat ugyanis az irányító QB ratingjei hétről hétre csak javultak és az elmúlt héten 111,5-as értékkel zárt. És mellett ott van Cordarrelle Patterson, korábbi elsőkörös elkapó, aki idén nem csak a levegőben hanem a földön is termeli a yardokat. 235 elkapott yard és 4 elkapott TD, 119 futtott yard és 1 futott TD.

Fotó: instagram.com, draftkings.com