Az NFL csütörtök estére általában gyengébb párosításokat szokott kiválasztani de a jelek szerint most valami félrement és rangadót láthatunk hajnalban. Az eheti hétközi mérkőzésen a Seattle Seahawks fogadja a Los Angeles Rams csapatát.

Russell Wilson számára “hazai pályát” jelentenek a főműsoridős mérkőzések, a pályafutása során 29-8-1 a mérleggel rendelkezik ami 77,6%-os győzelmi mutatót jelent. 2000 óta, minimum 15 mérkőzésen 39 irányító játszott főműsoridőben, ez a legmagasabb mutató.

Hiába viszont a főműsoridős remeklés, a Los Angeles Rams nem a kedvenc ellenfele. Vagyis pontosabban 8-11-es mérlege van velük szemben. Egyetlen másik csapattal szemben sincs negatív mérlege amelyik ellen minimum 4-szer játszott.

Emellett még jó formában is van az irányító, az alapszakaszban 9 touchdowt passzolt és egyetlen interceptiont sem dobott. Az egykor híres kőkemény védelem viszont már nincs sehol és nem véletlen, hogy 2-2-es mérleggel várják a fordulót.

A Seahawks védelme az utolsó három találkozó mindegyikén több mint 450 yardot engedett az ellenfeleknek. Ez holtversenyben a franchise legrosszabb sorozata. A Rams támadófala ráadásul jól dolgozik az idei szezonban, csak 3 sacket engedtek ami a legkevesebb a ligában.

Fotó: nfl.com, baltimoresun.com