Tom Brady most már az örökranglista élén áll miután megelőzte a listavezető Drew Brees-t. Mögöttük Peyton Manning és Brett Favre áll az örökranglista élén de van még egy lista amelyiken csak és kizárólag a négy irányító neve szerepel.

Ez pedig azon irányítók listája akik mind a 32 csapat ellen szereztek legalább egy győzelmet. Brees, Favre és Manning neve szerepelt eddig a listán de a Patriots legyőzése után Brady neve is felkerült az impozáns listára.

Brady kedvenc ellenfele egyértelműen a Buffalo Bills volt. Miután a Patriots csoportriválisa így minden alapszakaszban minimum kétszer összecsaptak. Az irányító mérlege 32-3 a Bills ellen. Ennél több alkalommal egy játékos nem vert meg egy csapatot.

Az Atlanta Falcons-t is a kedvenc csapatok között lehet emlegetni ugyanis mind a 10 mérkőzését megnyerte Brady. És persze ebben benne van az a híres Super Bowl amelyen 28-3-ról sikerült fordítaniuk.

A Miami Dolphins csapatára gondolhat vissza a legfájóbb szívvel ugyanis a Delfinek győzték le legtöbbször. 12-23 a mérlege ellenük.

És persze ami a legfontosabb mutató! Nincs olyan csapat amelyik pozitív mérleggel rendelkezne Brady ellen.

Fotó: clutchpoints.com