Ma este a Dallas Cowboys és a Carolina Panthers csapatával kezdődik a meccsdömping. Jó összecsapásra lehet számítani ugyanis mindkét csapat jó formában kezdte a szezont. A Panthers jelenleg veretlen és a Cowboys is pozitív mérleggel vezeti a csoportját.

A felkészülési napok számát tekintve viszont előnyben vannak a vendégek. A Panthers a múlt héten csütörtök este játszott míg a Cowboys hétfő este lépett pályára. Az NFL történetében 46 alkalommal csapott össze olyan csapat amelyik az előző héten csütörtök illetve hétfő esti mérkőzést játszott.

A jelenlegi mérleg 25-21-re vezetnek a csütörtök este pályára lépő csapatok. A Cowboys mutatója ráadásul igen rosszul ha ilyen párosításon szerepel. Eddig négy ilyen mérkőzést játszottak és mind a négy alkalommal vesztesen hagyták el a pályát.

Amúgy sincsenek egyszerű helyzetben mert a Panthers védelme nem engedett sok pontot az első három játékhéten. Mindegyik mérkőzésen kevesebb mint 15 pontot szereztek az ellenfelek, összesen csak 30 pontot szereztek ellenük.

Fotó: bloggingtheboys.com,