A Denver Broncos a szurkolói nagyon boldogok lehetnek csapatuk jó rajtja miatt ugyanis a csapat mindhárom idei mérkőzését megnyerte. A franchise történetében 15. alkalommal rajtoltak 3-0-val de az ellenfeleket megnézve azonban kicsit talán korai lesz a nagy öröm.

Az első játékhéten a New York Giants vendégeként nyertek 27-13-ra. Majd következett a Jacksonville Jaguars elleni idegenbeli 23-13-as győzelem. Legvégül pedig vasárnap este hazai pályán lenullázták a New York Jets csapatát és 26-0-ra győztek.

A listát elnézve látszik, hogy könnyű sorsolásuk van a szezon előtt de ha az ellenfelek mutatóit megnézzük akkor látjuk a felsorolt egyik csapat sem nyert még mérkőzést. Az összesített mérlegük 0-9 a harmadik fordulót követően.

Messzemenő következtetést így nem szabad levonni az eddig látottakból. A következő hetek már érdekesebbek lesznek. A Baltimore Ravens, a Pittsburgh Steelers és a Las Vegas Raiders a következő hármas. A következő három találkozó már jobban meg fogja mutatni, hogy mit is ér ez a csapat.

Fotó: espn.com, helloniceworld.com