A Pittsburgh Steelers pass rushere T.J. Watt megsérült a múlt hétvégi Las Vegas Raiders elleni mérkőzésen és nem tudta befejezni a mérkőzést. A védőnek az ágyéka sérült meg és a hét elejétől kérdés volt, hogy tudja-e vállalni a játékot a 3. játékhéten.

Tegnap este kiderült, hogy Watt nem lesz bevethető a mai találkozón. A Steelers a Bengals csapatát fogadja hazai pályán. Az jó hír a játékos sérülésével kapcsolatban, hogy a csapat nem tette sérültlistára így lehet megússzák egy mérkőzéses kihagyással.

Watt tavaly eddigi rövid pályafutása legjobb szezonját futotta és az utolsó pillanatig versenyben volt az év legjobb védőkos díjáért. A jó teljesítményen felbuzdulva idén új szerződést akart és amíg nem kapta meg nem volt hajlandó edzésbe állni.

Az alapszakasz kezdete előtt végül a liga történetének legjobban fizetett védője lett de a sztrájk nagyon sok esetben visszaüt a szezon során. Gyengébb teljesítmény, vagy mint most sérülés (lehet a karma műve) formájában. Watt az idei szezonban 6 tacklet és 3 sacket szerzett.

Fotó: twitter.com