Ahogy a címben is foglaltatik, nem szokványos, hogy egy védő 12 pontot is a táblára rakjon egy mérkőzés alatt. Pláne nem röpke négy perc alatt. Mike Edwards ezt tette meg, amivel kiérdemelte a mérkőzés Kalóza címet és ezzel a defense oldalon megszerezhető kettő + jelet. A védelemből egy + jelet kaphat még Ndamukong Suh, Vita Vea és az ide sorolt punter, Bradley Pinion.

Előbbi kettő jelentette leginkább egyrészt a kiváló futás elleni védelmet, másrészt az ellenfél irányítójára helyezett kevéske nyomás zömét is. Pinion esetében a négy puntjából kettő is 20 yardon belülre került és egy kicsit ez szól a hét közbeni címének is, még az első hétről.

A támadó oldalról a kettő + jelet egyértelműen Tom Brady kaphatja. Rutinja, higgadtsága elképesztően nagy segítség ennek a csapatnak. Ezúttal is elért 276 passzolt yardot és öt darab passzolt TD-t. S kapaszkodjunk meg a karosszékben, futott 6 yardot!

Egy + jelet kap a támadóktól még Mike Evans, Rob Gronkowski, Chris Godwin, Leonard Fournette.

Az első három nagy segítségére volt irányítójának. Evans és Gronk kettő, Godwin egy elkapott TD-t írhat a statisztikai lapjára ezen a mérkőzésen. Leonard Fournette jól futott, 4,7 yardot átlagolt. S ami nagyon fontos! A négy felé szálló passzból mindegyiket megszelídítette. Nem mindig szoktuk ezt írni, ha róla van szó.

Ki kell emelni, hogy ezúttal a támadófalból nem tudnánk kiemelni senkit, mert a futás blokkolás többnyire ment, de a passz protection-ben akadtak gondok.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com