1.negyed: Jól megkomponált első drive egy Gronk TD-vel lezárva. Több pont a negyedben nem születik, még akkor sem, ha közben akad egy Brady által elszenvedett fumble.

2. negyed: Ahogy az elsőt, ezt is egy Gronk TD vezeti fel, igaz erre már válaszol a Falcons. Nehezíti a dolgot, hogy a drive közben a már a második fordulóra viharverten kinéző secondary-ből Jamel Dean is megsérül. A félidőbe belefér még egy Bucs TD, amire egy utolsó másodperces field goal az ellenfél válasza. 21:10 a szünetben.

3.negyed: A Falcons kezdi a második félidőt, de egy Vita Vea kezén felpattanó labda Shaq Barrett kezébe hull. Az ellentámadás TD-vel ér véget Mike Evans jóvoltából. Ezután persze a Falcons is megembereli magát és két hatpontossal, plusz a rúgásokkal csupán három pont az előny az utolsó negyed előtt.

4. negyed: Itt aztán van minden. Egy Chris Godwin TD, kivédekezett negyedik kísérlet. Na és persze nem feledkezhetünk meg Mike Edwards két TD-re visszahordott interception-éről sem! 48:25 a vége.

A futójáték elfogadható volt, a futás elleni védelem pedig ahogy megszoktuk, kiváló. Passzokkal haladt ugyan a Bucs, a harmadik downs-os támadásokban nem mutatott jó formát. nem úgy az ellenfél, aminek köszönhette is azt, hogy sokáig versenyben volt.

A mérkőzés kissé csalóka képet mutat, mert bár a passz elleni védekezés adta a győzelemhez a döntő lökést, összességében nem lehetünk vele elégedettek. Csakúgy mint az ellenfél irányítójára helyezett nyomással, miközben a Bucs O-line többször hozta nehéz helyzetbe irányítóját. A lényeg azonban a 48:25 arányú győzelem.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: usatoday.com