Ma hajnalban a Washington Redskins kezdőirányítójaként Taylor Heinicke megszerezte az első győzelmét az NFL-ben. Az út viszont igen hosszú volt a számára ameddig kezdő lehetett illetve győztesen vonulhatott le a pályáról a profi ligában.

A jelenleg 28 éves irányító a 2015-ös Drafton indult de egyetlen csapat sem választotta ki. Draftolatlanként a Minnesota Vikings csapatához került. Két évvel később a New England Patriots, majd a Houston Texans és a Carolina Panthers következett. Az első 4 csapatában 7 mérkőzést játszott és egyszer volt kezdő.

2019-ben csapata sem volt így tavaly az XFL-ben szereplő St. Louis BattleHawks-hoz szerződött. A Washington-nak tavaly viszont szüksége volt irányítóra és a szezon közben vészmegoldásként szerződtette. Az alapszakaszban egyszer lépett pályára majd a playoffban kezdő volt a Buccaneers ellen.

Ryan Fitzpatrick sérülése után ma hajnalban kezdő volt és először nyerhetett mérkőzést kezdőként. Ráadásul mivel a mérkőzés több mint 60%-ban pályán volt a győztes mérkőzésen még anyagilag is jól járt ugyanis 125 ezer dollár is zsebre vághatott.

Fotó: