A Minnesota Vikings a mai napon bejelentette, hogy a csapat visszatérő defensive endje, Everson Griffen nem fog pályára lépni a vasárnapi Arizona Cardinals elleni mérkőzésen. A védőfalember agyrázkódás miatt került a kieső játékosok közé de nem a pályán sérült meg.

Ma kiderült, hogy a védőnek tegnap autóbalesete volt amikor épp az edzésre tartott. Az autójával elütött egy őzet amelyik átfutott az úton. Griffen ekkor szenvedett agyrázkódás de igazából jól járt mert rosszabbul is végződhetett volna az eset. Mike Zimmer vezetőedző elmondása szerint még korai kijelenteni, hogy csak egy mérkőzést kell kihagynia.

Mindennek ellenére természetesen reménykednek benne, hogy a sérülés nem fog hosszútávon problémát okozni. Griffen idén tért vissza a Vikings-hoz miután tavaly februárban kilépett a szerződéséből. Azóta megjárta a Dallas Cowboys és a Detroit Lions csapatát is.

Griffen pályára lépett a múlt hétvégi nyitófordulóban de nem nyújtott maradandó teljesítményt. A 33 éves védőfalember 28 játékot töltött pályán de egyetlen tacklet vagy irányító siettetést sem tudott felmutatni.

Fotó: twitter.com