A Tennessee Titans az offseasonban megszerezte Julio Jones játékjogát az Atlanta Falcons csapatától és az erősítést követően a Super Bowl egyik esélyesévé lépett elő. Az első tétmérkőzés azonban finoman szólva sem sült el jól és csúnyán leégtek az Arizona Cardinals-al szemben.

A csapat vezetőedzőjének, Mike Vrabel-nek a véleménye szerint a vereségben nagy szerepet játszott az új elkapójuk. Az első negyedben 10 pontos hátrányban Derrick Henry futása után 3&1 következett volna ha nem dobtak volna zászlót Jones-ra.

Az elkapó szükségtelen durvaság miatt kapott zászlót és a csapatot 15 yarddal büntették. A büntetés után punt következett és Vrabel álláspontja szerint ez nagyban befolyásolta a mérkőzés alakulását. A vezetőedző elmondása szerint ezt nem tanítják és nem is gyakorolják. Ez egyszerűen a hülye kategóriába tartozik amely árt a csapatnak.

Jones 3 elkapással és 29 yarddal zárta a találkozót. Ez igazából nagyon gyenge teljesítmény egy ilyen szintű elkapótól. Másfelől viszont kicsit erős egyetlen játékra visszavezetni egy 25 pontos vereséget de az biztos, hogy hanyagolni kell az ehhez hasonló felesleges szabálytalanságokat.

Fotó: nypost.com