A legtöbb fogadóirodánál és elemzőnél a Houston Texans számít a jövő évi Draft potenciális 1/1-es választójának de sikerrel vették az első akadályt. Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy a Jacksonville Jaguars “személyében” nem volt túlságosan erős ellenfele.

A Texans végül 37-21-re megnyerte a találkozót így zsinórban 7 mérkőzést nyertek a Jaguars ellen. Az egymás elleni párharcokban a mostani a leghosszabb sorozat. Tulajdonképpen már a félidőben biztosra lehetett venni a győzelmüket ugyanis az utolsó 46 mérkőzésükből 42 találkozót megnyertek amelyen vezettek a félidőben.

A Texans védelme alaposan kitett magáért ugyanis 3 interceptiont szerzett tegnap este. Csak összehasonlításképpen az egész tavalyi szezonban is 3 interceptiont szereztek. A tavalyi szezonhoz viszont nem szerencsés hasonlítani ugyanis pont a legyőzött Jaguars volt az amelyik tavaly megnyerte az első találkozóját majd zsinórban 15 mérkőzést elvesztett és az 1/1-es helyen húzott. Még a végén a Texans megismétli mindezt.

Fotó: texanswire.usatoday.com