Tegnap Mac Jones megszerezte a New England Patriots kezdőirányító posztját de nem úgy ahogyan számítottak rá ugyanis a csapat meglepetésre elküldte Cam Newton-t. A korábbi alapszakasz MVP így munkanélkülivé vált és rögtön elkezdték találgatni, hogy melyik csapatnál folytathatná a pályafutását.

Az első esélyes csapatként a Houston Texans csapatát jelölték meg. Még mindig nem lehet tudni, hogy Deshaun Watson-t eltiltja-e a liga vagy sem illetve az irányító nem akar maradni és edzeni sem hajlandó. Ha nem lesz bevethető akkor Tyrod Taylor vagy az újonc David Mills lehet a csapat kezdőirányítója.

A második a Washington Redskins csapata ahol a veterán Ryan Fitzpatrick szerezte meg a kezdő posztot. Ha történne valami Fitzmagic-el akkor Kyle Allen vagy Taylor Heinicke vehetné át a helyét. A csapat vezetőedzője Ron Rivera aki a legsikeresebb időszakát a Newton által irányított Carolina Panthers élén élte át így nem nehéz elképzelni, hogy újra együtt dolgozzanak.

A harmadik a Dallas Cowboys ahol Dak Prescott kezdő helye ugyan megkérdőjelezhetetlen de jelenleg nem lehet tudni, hogy bevehető lesz-e az alapszakasz első hetében. Még mindig a tavalyi sérülése hátráltatja és ha nem tudja vállalni a játékot akkor Newton mindenképpen jobb megoldást jelentene a Cooper Rush, Will Grier párosnál.

Fotó: couchguysportts.com