A Washington Football Team vezetősége sem okozott nagy meglepetést és hivatalosan is kinevezték Ryan Fitzpatrick-ot kezdőirányítónak. A veterán irányító az előszezonban két mérkőzésen lépett pályára, 21 passzából 12 volt sikeres és 154 yardot passzolt.

A kezdő posztért verseny volt hirdetve de igazából nem volt olyan komoly ez a verseny mert a veterán irányító mellett “csak” Kyle Allen, Taylor Heinicke és Steven Montez szerepel még irányítóposzton a csapat rosterén.

A veterán Fitzpatrick idén írt alá a csapattal ami pályafutása kilencedik profi csapata. Ráadásul az irányító mindegyik csapatnál legalább egy alkalommal kezdő volt így ha nem jön közbe egy sérülés a következő két hétben akkor kipipálta a csapatok 28.125%-t.

A koronát viszont most tehetné fel a pályafutására ugyanis még egyszer sem játszott playoff mérkőzésen. A Washington tavaly, hála a nagyon gyenge csoportjának, playoff szereplő volt viszont igen rossz hír, hogy 2004 óta egyetlen csapat sem tudta megvédeni a csoportelsőségét.

Fotó: twitter.com, cbssports.com