A Panthers a Bills csapatával kötött hétfői trade során mélységet adott a védelemnek és egy olyan játékost szerzett, aki a speciális csapat egyik alapembere lehet. A Panthers megszerezte a Billstől a defensive end Darryl Johnsont egy 2022-es hatodik körös választásért cserébe.

A 24 éves Johnson az elmúlt két szezonban 31 mérkőzésen játszott, és 2 sackje van. De a Billsnél a rúgójátékban is kiemelkedett, és itt is ebbe a szerepkörbe fog illeszkedni.

Eredetileg hetedik körös volt a North Carolina A&T csapatából 2019-ben (225. helyen választották ki). Az Aggies-nél töltött végzős szezonjában az év MEAC védőjátékosa volt.

A Bills védőfalában négy korábbi Panthers-játékos is szerepel (Star Lotulelei, Mario Addison, Vernon Butler, Efe Obada). A Bills egy tavaly augusztusi trade során egy 2023-as feltételes hetedik körös választást is adott a Panthersnek a linebacker Andre Smith-ért, így a két csapat közötti kapcsolat tovább folytatódik.

Ezzel a lépéssel a Panthers játékoskerete 72 főre bővült. Kedd délután 4 óráig 53 főre kell csökkenteni a keretet. Mivel a cornerback A.J. Bouye az első két hétre tartalék/felfüggesztett státuszba kerül, ezért a határidőig még 18 játékost kell elküldeniük.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com

Fotó: news10.com