Még mindig nem ért véget a DeShaun Watson saga és jelenleg nem lehet tudni, hogy mi lesz a Houston Texans irányítójával. Watson nem akar Houstonban maradni azonban az ellene indított szexuális zaklatásos perek miatt nem lehet tudni, hogy mikor léphet pályára.

Az irányító elcseréléséről szóló pletykák mindennek ellenére nem csendesülnek és egy új favorit tűnt fel a médiában. Ez a csapat nem más mint a Miami Dolphins együttese. A Delfinek a második szezonját kezdő Tua Tagovailoa-val készülnek a szezonra de sokak szerint Ők a legesélyesebbek az irányító megszerzésére.

Ha elcserélik az irányítót az nagyot fog szólni függetlenül attól, hogy hol fogja folytatni. A Texans vezetősége öt magas picket és vagy minimum egy kezdő játékost vár érte. Ha kivesszük a játékost akkor minimum három elsőkörös és két második körös játékost várnak. Amit a hírek szerint meg is adna a Dolphins!

Ez mindegyik csapat számára borzasztó drága lenne. A közeljövő draftjait be kellene áldozni érte. Ebbe viszont nehezen mehet bele a Dolpins ugyanis van egy Top helyen kiválasztott, második szezonját kezdő irányítójuk. Szóval ez a Dolphins vonal inkább csak pletyka szerintem.

Fotó: nfldraftdiamonds.com, dolphinsnation.com