Josh Rosen-t a múlt héten már a negyedik NFL csapata küldte el de az irányító megragad az NFL-ben. Az irányítót szerződtette a tartalékirányítót kereső Atlanta Falcons és a csapat új vezetőedzőjének elmondása szerint Rosen nem csak a keretfeltöltés céljából érkezett.

Arthur Smith elmondása szerint úgy igazságos ha neki is lehetőséget adnak a bizonyításra. Meg kell találniuk a megfelelő tartalékirányítót és Rosen is a jelöltek között szerepel így ne lepődjön meg senki ha pályára fog lépni. Ezen biztosan nem fognak meglepődni ugyanis a tartalékok eddig nagyon gyengék voltak.

Matt Ryan kezdő helye megkérdőjelezhetetlen de bármi megtörténhet a szezon közben (igazából csak sérülés miatt cserélhetik le). Amit az első két héten láttunk a két tartaléktól az szinte minősíthetetlen volt így könnyű elhinni, hogy Rosen tényleg partiban van a tartalék posztért.

AJ McCarron sérülése miatt kidőlt az egész szezonra és emiatt szerződtették Rosen-t. Ryan mellett ott van még az idei draftolatlan Feleipe Franks a rosteren akinek két mérkőzésen 18 passzából 6 volt sikeres, 62 yardot passzolt és 1 interceptiont is összehozott. Ezt azért még Rosen is tudja hozni.

Fotó: twitter.com