Matt Nagy vezetőedző elmondása szerint a kezdő posztért folytatott helyzet továbbra sem változott és Andy Dalton lesz a csapat kezdőirányítója az alapszakasz első játékhetén. A vezetőedző azonban tegnap bejelentette, hogy Justin Fields fog kezdeni a hétvégi előszezon mérkőzésen.

Ez igazából nem jelent váratlan fordulatot ugyanis az előszezon utolsó hetében nagy százalékban csak a tartalékok lépnek pályára. Miután az alapszakasz bővítésével egyel kevesebb előszezon mérkőzést játszanak a csapatok így a korábbi negyedik előszezon mérkőzés megfelel a mostani fordulóval.

Mindemellett, és a vezetőedző korábbi nyilatkozatát leszámítva Fields még megszerezheti a kezdő posztot is. Az első két fordulóban 39 passzából 23 volt sikeres, 222 yardot és 1 touchdownt passzolt. Emellett 79 futott yardot és 1 futott touchdownt szerzett.

Ez ugyan nem olyan kiemelkedő de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Dalton sem szárnyal a mérkőzéseken. 164 yardnál, 1 touchdownnál és 1 interceptionnél tart az előszezonban. Lehet, hogy a veterán lesz a kezdő az alapszakasz elején de a szezon végéig biztosan kezdő lesz a fiatal irányító is.

Fotó: chicago.suntimes.com