A San Francisco 49ers az idei ofseasonban igen komoly pickeket feláldozott, hogy megszerezzék a Draft harmadik választását amivel végül Trey Lance-t választották. Ilyen áldozat mellett egyértelmű, hogy Őt szánják a jövő irányítójának de minden jel szerint nem a közeljövő irányítója lesz.

Kyle Shanahan nemrégiben azt mondta, hogy ha Jimmy Garoppolo a legjobb formáját hozza akkor nincs azaz irányító aki kiszorítja a keretből. Azonban van itt egy kis bökkenő ugyanis Gaoppolo finoman szólva sem élete formájában játszik az eddig látottak alapján.

Jimmy G-nek az idei két előszezon mérkőzésen összesen csak 9 passza volt amiből 6 volt sikeres. Ezekből pedig mindössze 41 yardot szerzett és 1 interceptiont is összehozott. A Los Angeles Chargers elleni hétvégi mérkőzést katasztrofálisnak mondható 16,7-es irányító mutatóval zárta.

Másfelől viszont ez csak előszezon és eddig Lance sem kiemelkedő. Ráadásul emlékezhetünk, hogy a Draft előtt olyan híreket lehetett olvasni, hogy Shanahan inkább Mac Jones-t választaná a harmadik helyen így ha ez igaz akkor Lance-t a general manager hozta. Emellett Jimmy G-vel Super Bowl-t játszott így érthető, hogy ragaszkodik a régi irányítójához.

Fotó: sfgate.com, sports.yahoo.com