Robby Anderson Carolinába érkezve karrierjének legjobb számait hozta, és most esélye van arra, hogy erre építsen a jövőben is. A Panthers megegyezett a veterán elkapóval egy kétéves szerződéshosszabbításról, amely a 2023-as szezon végéig szól.

A 28 éves Anderson az elmúlt szezonban 95 elkapást és 1096 yardot ért el, ami karriercsúcs. Anderson eredetileg draftolatlan újoncként érkezett a Temple-ből (ahol a Panthers vezetőedzője, Matt Rhule irányítása alatt játszott), az első négy szezonját a Jetsnél töltötte, és jelenlegi szerződésének utolsó évét kezdte meg.

Most esélyt kap arra, hogy némi stabilitást nyújtson a támadójátékban.

A Panthersben így a három legjobb elkapónak a következő két szezonra, és valószínűleg azon túl is van szerződése.

A Panthers már lehívta DJ Moore 2022-es ötödéves opcióját, és a 2018-as első körössel már szóba került a hosszú távú hosszabbítás lehetősége is. A 2021-es második körös Terrace Marshall Jr. mellett így a Panthers bőven rendelkezik playmakerekkel ezen a poszton.

A futó Christian McCaffrey-vel (akinek 2025-ig van szerződése) együtt a Panthersnek olyan készségposzton játszó tehetségei vannak, akik a liga bármelyik csapatával felvehetik a versenyt, megkönnyítve ezzel az irányító Sam Darnold munkáját.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershungary.com

Fotó: espn.com, catcrave.com