A hírek szerint a Las Vegas Raiders idén tavasszal megpróbálkozott Khalil Mack visszaszerzésével. A Bears-nek akkoriban igen nagy problémái voltak a fizetési sapkával és a jelek szerint a Raiders vezetősége ezt kihasználva megpróbálta visszaszerezni a korábbi játékosát.

A Bears-nek a fizetési sapka problémái miatt el kellett küldeni Kyle Fuller cornerbacket és a hírek szerint a Raiders ekkor hívta fel a Bears vezetőségét. A válasz viszont egy határozott nem volt és ezt követően át is alakították a defensive end szerződését.

Mack elcserélése után nem, hogy elit de még ennek közelében teljesítő pass rushere sem volt a Raiders-nek. A pass rush feljavítása érdekében a két évvel ezelőtti Draft 4. helyén Clelin Ferrell-t választották de eddig hatalmas melléfogásnak tűnik a választás.

Ferrell helyett viszont jó választás eddig a negyedik körös Maxx Crosby aki mellé az idei offseasonban Yannick Ngakoue-t szerződtették. A páros már jobban fest mint a korábbi évek Fosztogató pass rusherei azonban egy jó Khalil Mack-től messze vannak. Lehet egy komolyabb trade csomagot sem sajnáltak volna bedobni a korábbi játékosuk visszaszerzésért.

Fotó: raiderswire.usatoday.com, theathletic.com