Matt Nagy elmondása szerint a helyzet továbbra sem változott és Andy Dalton lesz a csapat kezdőirányítója az alapszakasz első játékhetén. A vezetőedző elmondása szerint látniuk kell, hogy mire is képes az irányítójuk egy alapszakasz mérkőzésen.

A Bears tegnap este a Buffalo Bills csapatát fogadta hazai pályán és alaposan leégtek a mérkőzésen. A mérkőzés minden aspektusában gyengébben voltak az ellenfelüknél és ez alól az irányítók teljesítménye sem kivétel.

Dalton a tegnapi mérkőzés második negyedében lépett pályára, akkor mikor a kezdőcsapat több tagja is pihent már. David Montgomery, Allen Robinson, Cole Kmet és a támadófal több kezdője sem volt már pályán így kicsit fura, hogy a jövőbeli kezdőjüket a tartalékokkal játszatja a Bears.

Az irányító 17 passzából 11 volt sikeres, 146 yardot, 1 touchdownt és 1 interceptiont passzolt. Dalton első három támadósorozata 3 & out lett. Hét sorozatot kapott és mindössze 4 első kísérletet tudtak kiharcolni. Ennél azért sokkal jobb teljesítményre lenne szükség.

Fotó: profootballtak.nbcsports.com