Mitchell Trubisky idén lett a Buffalo Bills játékosa miután az Őt draftoló Chicago Bears nem hosszabbította meg a szerződését. Josh Allen a csapat kezdője, korábban sem merült fel kétség efelől de a két hete aláírt 258 millió dolláros szerződés még biztosabbá tette a helyét, azonban előszezon mérkőzés révén Trubisky bemutatkozhat az új csapatánál.

Allen pihen és kihagyja a második előszezon mérkőzést és talán a sors akarata, hogy holnap este pont a Bears ellen játszik a Bills. Trubisky-nek így lehetősége lesz némi borsot törni korábbi munkaadója orra alá. Persze bárhogyan is alakul nem lesz nagy jelentősége miután előszezon mérkőzésről beszélünk.

Trubisky-t a 2017-es Draft második helyén választotta ki a Bears miután egy helyet felmozgott a 49ers helyére. Már a csere pillanatában is látszott, hogy drága volt ez az egy helyes ugrás ugyanis két harmadik és egy negyedik körös választást adtak át cserébe.

A Bears-nél eltöltött négy éve alatt 10.609 yardot, 64 touchdownt, 37 interceptiont passzolt, futott 1.057 yardot és 8 touchdownt. 87.2-es irányítómutatóval, 29-21-es alapszakasz és 0-2-es playoff mutatóval zárt. Annyira nem volt rossz mint amennyire a média beállítja és sokkal több rosszabbul sikerült elsőkörös választást lehetne mondani nála. Az én véleményem szerint túlságosan hamar elengedték a kezét.

Fotó: instagram.com, buffalonews.com