A San Francisco 49ers az első keretszűkítés alkalmával megvált irányítójától Josh Rosen-től. Rosen-t három évvel ezelőtt a Draft 10. helyén választotta ki az Arizona Cardinals csapata de csak újoncként volt kezdő és azóta csapatról csapatra járt.

A 49ers tavaly év végén szerződtette a sérülések miatt és C.J. Beathard tartaléka volt. Idén viszont ott van Jimmy Garoppolo és a Draft harmadik helyén kiválasztott Trey Lance így már előzetesen is biztosra lehetett venni, hogy meg fognak válni tőle.

Rosen csak újoncként volt kezdő egy nagyon gyenge Cardinals-nál és a csapat miután a legrosszabb mérlegük miatt az első helyen választhatott Kyler Murray mellett döntött. Az irányító érkezése után Rosen-t elcserélték a Miami Dolphins csapatával.

Itt a veterán Ryan Fitzpatrick-el versenyzett a kezdő posztért és pár mérkőzést leszámítva a padról nézte végig a szezont. Ezt követően innen is egy fiatal, Tua Tagovailoa draftolása miatt kellett távoznia. Ezután pedig a Tampa Bay Buccaneers gyakorló csapatig jutott.

Elmondása szerint nem volt elégedett a 49ers-nél mert nagyon kevés lehetőséget kapott bár sokra nem is számíthatott Garoppolo és Lance miatt. Viszont amikor pályára került akkor nem így kellett volna passzolnia.

Fotó: twitter.com