A San Francisco 49ers két jövőbeli első kört is átadott, hogy megszerezze a harmadik picket amivel végül Trey Lance-t választották. Az irányító a hétvégén bemutatkozott az előszezonban és egy nagy játékot leszámítva finoman szólva sem úgy teljesített ahogyan azt várják tőle.
A másik passzából dobott egy szép 80 yardot érő touchdown passzt de a mérkőzés maradéka igazából feledhető. A maradék 13 passzból csak 4 volt sikeres amellyel 48 yardot szerzett a csapata. Emellett 4 alkalommal is sackelték az irányítót.

Kyle Shanahan vezetőedző elmondása szerint voltak jó és rossz jelek is. De ez nem nagyon nem volt tökéletes. Még sokat. kell dolgoznia. Volt amit nagyon jól csinált, voltak játékok amik a helyén voltak. Több dolgon is dolgozni kell, különösen a harmadik kísérleteken. De ez csak az első napja volt.

A vezetőedzőhöz hasonlóan látják az irányító bemutatkozását a tengerentúli oldalak többsége is. A Pro Football Focus értékelése alapján a 48.8 pontjával a leggyengébben debütáló elsőkörös irányító volt.

Zach Wilson: 80.3 Mac Jones: 79.5 Justin Fields: 58.7 Trevor Lawrence: 58.7 Trey Lance: 48.8

Fotó: twitter.com