A Washington Redskins ma bejelentette, hogy megválik Lamar Miller-től. A running back pályára lépett a csapat péntek hajnali előszezon mérkőzésén, három futásból 14 futott yardot, 3 elkapásból pedig 10 elkapott yardot és 1 elkapott touchdownt szerzett.

Miller-t a 2012-es Draft negyedik körében választotta ki a Miami Dolphins és az újonc szerződése lejártát követően a Houston Texans csapatához csatlakozott. Négyéves szerződést kötött az új csapatával és a harmadik szezonjában nyújtott teljesítményének köszönhetően bekerült a Pro Bowl keretbe.

Az utolsó szezonjában viszont nem lépett pályára az előszezonban elszenvedett keresztszalag szakadása miatt. Tavaly először a Patriots szerződtette de szeptember elején megváltak tőle. Utána a Chicago Bears következett ahol egyetlen mérkőzésen pályára lépett.

De innen is távozni kellett majd decemberben a Washington szerződtette a gyakorló csapatába. Februárban egyéves szerződést kötöttek vele de tétmérkőzésen már biztosan nem fog bemutatkozni a fővárosi csapatnál. A két évvel ezelőtti sérülése és a tavalyi költözések miatt valószínűleg már nem is lesz visszatérése az NFL-be.

Fotó: twitter.com