A San Francisco 49ers tegnap megvált egy elsőkörös választottól és egy másik elsőkörös játékossal erősített. Kevin White elkapó egyértelműen bust lett a hatéves pályafutása alatt és most a felszabadult helyre szerződtették Ha Ha Clinton-Dix-et.

A csapat vezetőedzője, Kyle Shanahan nem túlságosan bizakodó Jaquiski Tartt safety lábujjsérülésével kapcsolatban és a hírek szerint emiatt érkezett a korábbi elsőkörös játékos. Persze egy biztosítéknál azért jóval többet érhet el az új csapatánál.

Clinton-Dix-et a 2014-es Draft első körében választotta ki a Green Bay Packers és öt évig volt a Sajtfejűek játékosa. A harmadik szezonjában Pro Bowl kerettag volt és bekerült az All-Pro második csapatába is. Az újonc szerződése és az opcionális ötödik év után azonban elengedték.

Két éve a Chicago Bears játékosa volt és pályára lépett mind a 16 mérkőzésen. Az egyéves szerződése lejárta után viszont kikerült a piacra. A Dallas Cowboys szerződtette és mindenki kezdőnek várta, főleg Jeff Heath távozása miatt, de a szezon kezdete előtt megváltak tőle és nem is lépett pályára a tavalyi szezonban.

Fotó: twitter.com, bleacherreport.com, madison.com