Közelednek az előszezon meccsek és közeledik a keretszűkítés, melynek fuvallata ilyentájt már meg szokott érinteni néhány játékost. Egyeseknél ez frusztrációba, vagy esetleg egy kis pofozkodásba torkollik. Nem nagy ügy. Minden csapatnál van ilyen.

A speciális egységben Ladarius Hamilton és Elijah Ponder esett egymásnak. Hogy kik ezek és nem érdekel? Jó! Folytatom.Leonard Fournette is belerohant a védőfalba melynek következtében a sisakja jó messzire repült. Lenny buksija azért a helyén maradt. Most komolyan! Még ez sem hoz lázba? Na jó! Nézzük tovább!Rakeem Nunez-Roches megütötte Travis Jones-t. Ez sem? Kezdesz idegesíteni!

A safety Javon Hagan elkapás után lényegében megpróbálta leütni a wide receiver Tyler Johnson-t. Na? Valld be, hogy kezdesz izgalomba jönni! Van még.

A múltkor megdicsért Ross Cockrell egy levédekezett passz után a földre lökte Jaelon Darden-t, aki az elmúlt időszakban mély frusztrációba taszította a védelem több tagját megmozdulásaival. Izgi mi? Jó, mert nincs több.

Van viszont az a hír, hogy Ryan Succop legutóbb már 7 kísérletből 6 alkalommal betalált. Az az egy is egy Jamel Dean által blokkolt kísérlet. Vagyis az lehet nem is feltétlen az ő hibájának tudható be. Talán elindul valami rúgónknál is!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com