A 2015-ös Draft egyik legjobb elkapó ígérete Kevin White volt. Végül Amari Cooper volt az első kiválasztott elkapója de a hetedik helyen a Chicago Bears kiválasztotta White-ot és hatalmas melléfogásnak bizonyult. Az utóbbi évek egyik legnagyobb Draft bustja lett.

Újonc szezonját teljes egészében kihagyta és a második szezonjában is csak 4 mérkőzésen tudott pályára lépni. A Bears-nél eltöltött időszaka alatt 17 mérkőzésen 285 elkapott yardot szerzett. Tavaly az Arizona Cardinals szerződtette de még a szezon kezdete előtt megváltak tőle.

Pár nappal az elküldése után szerződtette a San Francisco 49ers majd szeptember elején elküldte, majd a visszaigazolta a gyakorló csapatba. Több mérkőzésen is tagja volt az aktív keretnek de egyetlen alkalommal sem lépett pályára a 49ers mezében.

Idén januárban reserve/future szerződést kötött a 49ers-el de a mostani elküldésével biztossá vált, hogy már nem fog bemutatkozni a csapatnál. Valószínűleg már máshol sem és igen dicstelenül ér véget egy igazán ígéretes pályafutás. Anyagilag viszont nem járt rosszul, a 17 mérkőzésével 17.192 millió dollárt keresett.

Fotó: twitter.com, bleacherreport.com