A tavalyi Draft első körének 9. helyén a Jacksonville Jaguars C. J. Henderson-t választotta azonban eddig nem bizonyította maradéktalanul, hogy megérte a magas picket. A csapat új vezetősége elkezdte árulni a védőjét és megfelelő ellenajánlat esetén hajlandóak megválni tőle.

Henderson az elő héten debütált, 5 tacklet és 1 interceptiont szerzett amelyet 22 yardon keresztül visszahordott. Novemberben ágyéksérülés miatt sérültlistára került és csak 8 mérkőzés jutott neki újoncként. A rövid szezon ellenére viszont nem teljesített rosszul.

Jelen állás szerint még mindig kezdőnek számít Henderson de az offseasonban szerződtetett Shaquill Griffin és a második körben draftolt Tyson Campbell veszélyt jelenthet a helyére. Valószínűleg az új vezetés szerint előrébb vannak a depth charton.

A Jaguars az utóbbi években nem bánt túlságosan jól a cornerbackjeivel. Még a Dave Caldwell-Doug Marrone megvált a Jalen Ramsey, A.J. Bouye párostól is. Mindenesetre kicsit fura, hogy már most “pénzt” akarnak csinálni a fiatal védőből.

Fotó: bloggingtheboys.com, sportsnaut.cm