Tegnap megköttetett az a szerződés amiről mindenki tudta, hogy csak idő kérdése a létrejötte. A Buffalo Bills hatéves, 258 millió dolláros hosszabbítást kötött irányítójával Josh Allen-el. Az irányító szerződése 150 millió dollár garantált keresetet tartalmaz amelyből 100 millió dollár a teljesen garantált kereset.

Az offseasonban folyamatosan visszaköszönt a téma, hogy vajon mikor kapja meg Allen a megaszerződést. Brandon Beane general manager pár napja lenyilatkozta, hogyha a szezon előtt nem állapodnak meg az új szerződésről akkor csak a következő offseasonban tárgyalnak majd újra.

A Draft évfolyamában szereplő Baker Mayfield-el és Lamar Jackson-al volt nagy versenyben, hogy a hármasuk közül melyikük kapja meg először a nagy pénzt. A versenyben azonban az is benne van, hogy a másik két irányító jobb szerződést fog kötni mert már Allen kontraktusa a példa.

Majdnem annyit keres hat év alatt mint Tom Brady 21 év alatt!

Allen hosszabbítása évente 43 millió dollárt jelent amivel Patrick Mahomes mögött a liga második legjobban fizetett irányítóvá vált. A Chiefs irányítójának szerződése évente átlagosan 45 millió dollárról szól. A most már harmadik helyen, évi 40 millióval Dak Prescott áll.

Fotó: twitter.com