A jelek szerint nem lehet egyszerű az élet Las Vegas-ban ugyanis még egy hete sem tart a Raiders edzőtábora de máris visszavonult három Fosztogató. Lehetne azt is mondani, hogy inkább szögre akasztották a sisakjukat minthogy tovább edzenek a Raiders-nél.

A 34 éves offensive tackle, Sam Young a legújabb játékos a visszavonulás mellett döntött. A támadófalember tavalyi szezonja nem sikerült a legjobban a sérülések miatt de 11 mérkőzésen még így is pályára tudott lépni. Nem is olyan régen még arról lehetett hallani, hogy versenybe szállhat a kezdő posztért de 6 edzés után végül távozott.

A tackle a bejelentését egy nappal azután tette, hogy James Olwualu linebacker is bejelentette a visszavonulását. A védő 2017-ben draftolatlanként kezdte a pályafutását, 5 csapatot is megjárt és igazából végig peremembernek számított az NFL-ben.

A dominót Theo Riddick indította aki azután jelentette be a visszavonulását, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje. A running back a Lions hatodik körös választottja volt a 2013-as Drafton de a profi ligában nem a földön hanem a levegőben számított a szolgálataira.

Fotó: twitter.com