Bajnokcsapat ide vagy oda, nem találunk olyan posztot, ahol saját feladatkörében Bucs játékos akár a top 3-ban lenne egy éves átlagbért figyelembe véve. Persze szurkolóként néha prüszkölünk, hogy a kialkudott pénz túl sok, de a piaci viszonyokkal nehéz szembe menni. Márpedig a piaci helyzet és az abban megkötött szerződések alapján a srácok nincsenek túlárazva.

Hovatovább Tom Brady éves átlagbért nézve mindössze a 14. legjobban fizetett irányító. Amúgy azt nem tudom hallottátok-e, Tom állítólag valamelyik másik csapathoz akart menni mielőtt a Martalócokat választotta. Ez a másik csapat azonban kikosarazta őt. Sokallták a pénzt. Így kötött ki Tampában. Rebesgetik, a 49ers volt az. Na nem baj! Majd Trey Lance-szel! Amúgy nem csak Brady éves átlagkeresete marad el a top-tól.

Posztonként nézzük meg a legjobban fizetett Bucs játékost és az említett paraméter alapján elfoglalt helyét a ranglistán!A futóknál Leonard Fournette a 20., az elkapóknál Mike Evans a 11., Gronk tight end-ként a 9. helyet tudja magáénak. A támadófalban már vannak jobb adatok de így is, Donovan Smith a 8., Ali Marpet a 4., Ryan Jensen az 5., Alex Cappa az 53., Tristan Wirfs a 21.

A védőknél a belső falban Ndamukong Suh a 20., szélen Shaq Barrett az új szerződésével a 10., a linebackereknél Lavonte David a 10., a cornerbackeknél Sean Murphy-Bunting a 79., a safetyknél Antoine Winfield Jr. pedig az 54. legjobban fizetett játékos a posztján, ha az éves átlagbért nézzük.

A speciális egységben Ryan Succop a 11., Bradley Pinion pedig a 9. 465 ezer dollár van még az idei fizetési sapkában. De a számok makacs dolgok, így a fentiek alapján azt tényleg nem állíthatjuk, hogy azért, mert a játékosok túl lettek fizetve.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com