Az Indianapolis Colts idén megszerzett irányítójának, Carson Wentz-nek a múlt héten megsérült a lába és az eddigi hírek szerint csak pihentetni kell a sérülését. Ma azonban kiderült, hogy elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás és hosszabb kihagyás vár az irányítóra.

A hírek szerint 5-12 hetes kihagyással kell számolnia. A beszámolók szerint egy régi, középiskolás sérülése újult ki. Egy törött csont elmozdult a térdében és ez okoz fájdalmat az irányítónak. A csontot pedig műtétileg kell eltávolítani Wentz térdéből.

A Colts-nak ez természetesen igen rossz hírt jelent ugyanis playoff reményekkel várták az idei szezont. A jelenlegi keret finoman szólva sem versenyképes így ha komoly álmokat szövögetnek, vagy minimum playoff részvételben reménykednek, akkor szerezniük kell egy irányítót.

Másfelől az Eagles számára is igen rosszul jött a kihagyás. A korábbi cserét befolyásolja Wentz pályán töltött ideje. Ha a támadósnapek 75%-t a pályán tölti (playoff részvétel esetén elég 70%) akkor elsőkörös választást kap az Eagles. Ellenkező esetben csak második körös választást kap.

Fotó: twitter.com