Deshaun Watson már régóta kinyilvánította, hogy nem akar Houstonban maradni és a héten kiderült, hogy most már a csapat vezetősége is megválna tőle. Azt korábban is tudtuk, hogyha megtörténik a csere az nem lesz olcsó de ilyen csomagra biztosan nem gondoltunk.

A friss hírek szerint a Texans vezetősége vagyis konkrétan a csapat új general managere, Nick Caseiro 5 magas Draft pick és egy minőségi játékos kombinációját várja el. Szóval három első, két második és egy kezdőjátékos felajánlásával meg lehet szerezni Watson-t.

Persze felmerül a kérdés, hogy lesz-e olyan csapat amelyik komolyan fontolóra veszi, hogy egy ilyen csomagot átadjon Watson-ért. Ráadásul még mindig nem lehet tudni, hogy milyen büntetést kap majd a ligától az ellene indított szexuális perek miatt.

Nézhetjük úgy, hogy a Texans All-Int mondott. Ha elveszik ilyen áron akkor simán meg tudják erősíteni a csapatukat és ki tudják választani az irányító utódát is. Ha nem és eltiltják akkor gond nélkül kifizetik az idei fizetését és a következő szezonnak Watson-nak vágnak neki. Vagy újra kezdődik a távozási mizéria.

Fotó: twitter.com