Justin Houston még mindig a piacon van de határozott célja, hogy játsszon az idei szezonban. A 32 éves defensive end a hírek szerint több csapattól is kapott ajánlatot de kivár az aláírással. Elmondása szerint a megfelelő időben fog aláírni a megfelelő csapattal.

Jason La Canfora pár héttel ezelőtt arról számolt be, hogy Houston négy csapattól kapott ajánlatot. Az egyik valószínűsíthetően a Baltimore Ravens volt miután a védőfalember az offseason korábbi szakaszában ellátogatott a csapathoz.

A defensive endet a Kansas City Chiefs választotta ki a 2011-es Draft harmadik körében majd később hatéves, 101 millió dolláros kötöttek vele. A szerződését viszont nem töltötte ki mert mikor az ötödik évébe lépett volna megváltak tőle.

Két évvel ezelőtt az Indianapolis Colts-al kötött kétéves, 24 millió dolláros szerződést amely az offseasonban lejárt. A tavalyi szezonban pályára lépett az összes alapszakasz mérkőzésen, 25 tacklet, 8 sacket szerzett és 2 fumblet erőszakolt ki. Ezek alapján még bőven van benne viszont alább kell majd adnia a fizetési igényéből.

Fotó: twitter.com, usatodayhss.com