Ne is menjünk most bele a “rövidnadrágos” gyakorlatokba, amiket egy játékos vagy átültet a mérkőzésekbe vagy nem!Sokkal nagyobb kihívás egy bajnoki cím után újra a nulláról elkezdeni és elfogadni, hogy a soron következő egy teljesen más szezon lesz.

Az ilyenfajta mentális megmérettetésben Tom Brady-nek, na meg persze Rob Gronkowski-nak van a legnagyobb tapasztalata még a Patriotsos időkből. Így a jelenlétük nagy segítség. A tight end a következőket mondja erről: ” Egy bajnoki cím után kezdeni a szezont elég nehéz. Határozottan más, mert a múltban kell hagynod a régi hangulatot. S ezt is meg kell tanulni. Nagyszerű volt ünnepelni és meg is volt rá az időnk. De ez már a múlté. Most egy teljesen új szezon kezdődik. Szóval meg kell találnod a módját, hogy csak ezt tartsd szem előtt!”

Az olyan veterán játékosoknál, mint akár Gronk nem egyszerű a megfelelő fizikális állapot fenntartása hétről-hétre. Bruce Arians esküszik egy dologra, amit már az elmúlt idényben is alkalmazott. Elmondása szerint ez ebben a szezonban sem lesz másképp. Szerinte a titok nyitja az edzésnapokon egy-egy pihenőnap engedélyezése ezeknek a játékosoknak.

Már belátható távolságra az előszezon. Ez rendkívül fontos lesz az újoncoknak, de különösen a másodéves játékosoknak a bizonyításra. Mivel a tavalyi újoncok közül többen “berobbantak” a ligába, mint példának okáért Tristan Wirfs, vagy Antoine Winfield Jr. természetesen itt nem róluk beszélünk. Khalil Davis vagy a nem túl könnyű wide receiver verseny részese, Tyler Johnson tartozik ide főleg. A running back Ke’Shawn Vaughn-ról már ne is beszéljünk, mert eddig ő okozta a legnagyobb csalódást!

Augusztus 14-én a Bengals az első ellenfél az előszezonban. Addig is a srácok készülnek. Tampában amúgy a hírek szerint a szokottnál is melegebb az idő, ezért egyes edzésnapokon zárt helyre viszik a gyakorlatokat.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com