Az Indianapolis Colts az idei szezonban szerezte meg Carson Wentz-t de az irányító megsérült a második edzésnapján. Tegnap nem vett részt az edzésen és akkor derült ki, hogy a csütörtöki napon elszenvedett lábsérülése jóval súlyosabb annál mint ahogyan először gondolták.

Jelenleg csak annyit közölték, hogy Wentz határozatlan ideig nem lesz bevethető. Ez általában nem pár napos kihagyásra szokott utalni. Ráadásul még rosszabb, hogy kiderült Wentz találkozni fog a legjobb lábspecialistának számító Dr. Robert Anderson-al.

A tengerentúli weboldalak pedig már egyből azt kezdték találgatni, hogy mit fog lépni a Colts. Sokan úgy gondolják, hogy ismét irányítót fog tradelni a csapat. Wentz után idén már második alkalommal fizetnének egy irányítóért.

Biztosat még senki sem tud de máris bedobtak több nevet a kalapba. A Pro Football Focus Jimmy Garoppolo-t, Gardner Minshew-t, Nick Foles-t és Marcus Mariota-t nevezte meg lehetséges célpontként. A Wentz üzlet után Garoppolo nagyon drága lenne de a többiek reális opciót jelentenek.

Fotó: twiter.com, instagram.com