A New Orleans Saints tegnap megerősítette a running back sorát és a választásuk a szabadügynök Devonta Freeman-re esett. Hosszútávon azonban nem gondolkodnak a korábbi második csapatos All-Pro running backel ugyanis egyéves szerződést kötöttek vele.

A futó a pályafutását a Saints csoportriválisánál, az Atlanta Falcons-nál kezdte miután a 2014-es Draft negyedik körében kiválasztották. Pályafutása során kétszer került be a Pro Bowl keretbe és a 2015-ös szezonban a legtöbb futott touchdownt szerezte.

Újoncként még tartalék volt de a következő három szezonban igen jól telesített. 2018-ban viszont megsérült és azóta csak keresi önmagát. A Falcons tavaly megvált tőle és egészen szeptemberig kellett várnia, hogy a New York Giants leszerződtesse.

Erre is főként azért került sor mert Saquon Barkley megsérült. 172 futott és 58 elkapott yardja volt a tavalyi szezonban. Futásonkénti yard átlaga a tavalyi szezonban volt a legkevesebb (3.2 yard). Jelenleg tartaléknál több nem néz ki belőle így a Saints-nél sem kell sok lehetőségre számítania.

Fotó: newsday.com, twitter.com