Az idei Draft első választottja Trevor Lawrence volt és ugyan nem kérdés, hogy a fiatal irányító lesz a jövő irányítója a Jacksonville Jaguars csapatánál de a korábbi kezdő sem adja fel a harcot. Gardner Minshew nem fogja küzdelem nélkül elfogadni, hogy Ő a csapat 2. számú irányítója.

A harmadik profi szezonját kezdő irányító ráadásul a jelek szerint lehetőséget kap a bizonyításra az edzőtáborban is. A tegnapi edzésen a 7-7 elleni játékokon Minshew kapta meg az első két támadósorozatot majd ezt követően Lawrence is kapott két sorozatot.

A jelentések szerint a gyakorlást 11-11 elleni játékokkal folytatták ahol ugyanilyen sorrendben vetették be az irányítókat. A profi ligában vezetőedzőként először dolgozó Urban Meyer nem adja oda egyszerűen a kezdő posztot és az még bőven kifizetődhet a jövőben, hogy mindenkinek meg kell majd küzdenie a kezdő posztért.

Persze azért azt mindenki tudja, hogy még nagyon messze van a szezon kezdete és igazi szenzációt jelentene ha nem Lawrence játszana kezdőkét az első alapszakasz mérkőzésen. Másfelől Minshew a páréves tapasztalatával segíteni tudja a fiatalabb riválisát.

Fotó: twitter.com