A Green Bay Packers elkapója irányítójával ellentétben jobban foglalkozik a fizetésével. Aaron Rodgers a hírek szerint visszautasította a Packers szerződését amivel a liga legjobban fizetett játékosa lehetett volna. Davante Adams viszont pont, hogy posztjának legjobban fizetett elkapója akar lenni.

A hírek szerint a Packers vezetősége sem zárkózik el, hogy az elkapóját posztjának legjobban fizetett játékosává tegye. Brian Gutekunst general manager beszélt minderről azonban gyorsan leszögezte, hogy több szempont van. Több paraméter alapján lehet valaki a legjobban kereső játékos.

A GM nézőpontja szerint nagy különbség van a szerződés teljes összege, a szerződés éves átlaga, a garantált kereset és az aláírásakor garantált kereset között. Julio Jones, DeAndre Hopkins, Odell Beckham Jr. és Amari Cooper áll a lista élén ezekben a kategóriákban.

JátékosCsapatTeljes összegÉves átlagGarantált összegGarantált összeg az aláíráskor
Julio JonesTennessee Titans$66 millió$22 millió$64 millió$64 millió
DeAndre HopkinsArizona Cardinals$54.5 millió$27.25 millió$49.4 millió$42.75 millió
Odell Beckham Jr.Cleveland Browns$90 millió$18 millió$65 millió$40.959 millió
Amari CooperDallas Cowboys$100 millió$20 millió$60 millió$40 millió

Szóval ha Adams mindenben a liga legjobban fizetett elkapója akar lenni akkor a teljes összegnek 100 millió dollár, az éves átlagnak 27.25 millió dollár, a garantált összegnek 65 millió dollár és az aláíráskor garantált összegnek 64 millió dollár felett kell lennie.

Fotó: acmepackingcompany.com,