Hosszas huzavona után Aaron Rodgers tegnap megjelent a Green Bay Packers edzőtáborában és most már biztosra vehető, hogy a csapat játékosa lesz az idei szezonban. Ami viszont jó hír a csapat és a szurkolók számára az rossz hír lett az egyik játékos számára.

A Packers eddig elmondta magáról azt a tényt, hogy három elsőkörös irányító is szerepel a keretükön. Rodgers mellett a tavaly választott Jordan Love és a korábbi harmadik választott Blake Bortles szerepelt a rosteren de utóbbinak tegnap távoznia kellett Rodgers visszatérése után.

Az irányítót a 2014-es Draft harmadik helyén választotta ki a Jacksonville Jaguars de egy kiemelkedő szezont leszámítva nem azt hozta amit a kiválasztásakor vártak tőle. A pályafutása során 78 mérkőzésen lépett pályára, 17.649 yardot, 103 touchdownt passzolt és 75 interceptiont dobott.

A Jaguars a 2018-as szezon után megvált tőle és azóta csapatról csapatra jár. A Rams, a Broncos és újra a Rams játékosa volt az előző két szezonban. Irónikusan meg lehet jegyzeni, hogy 2017 óta Bortles és Aaron Rodgers ugyanannyi, szám szerint 2 playoff győzelmet szerzett.

Fotó: twitter.com, clutchpoints.com