Egyre rosszabb a helyzet a Green Bay Packers csapatánál. Aaron Rodgers-el senki sem tudja mi lesz, talán még az irányító maga sem. Az elkapó Davante Adams szerződéshosszabbítási tárgyalásai megszakadtak és most az egyik kezdő védőnek támadtak problémái.

Za’Darius Smith szerződésébe belenyúlt a csapat az idei offseasonban és 8 millió dollár helyet képeztek a fizetési sapkában. A pénzügyi manőverre azért volt szükség, hogy alá tudják írni a running back Aaron Jones évi átlagosan 12 millió dollárt hozó szerződését.

A szerződés átalakítása a hírek szerint a játékos megkérdezése nélkül történt. Az idei alapfizetésének nagy részét aláírási bónusszá alakították. Ennek következményeként 14.62 millió dollárt foglal el az idei, de 28.13 millió dollárt a jövő évi fizetési sapkából.

Január végén a Tampa Bay Buccaneers ellen elvesztett mérkőzés után még a legnagyobb problémát a vereség okozta de azóta nagyot fordult a világ. Lehet visszavonul az irányítójuk, az elkapójuk jövője bizonytalan és a legjobb védőjük az elégedetlenkedik. Nem alakulnak jól a dolgok.

Fotó: twitter.com