Aaron Rodgers mellett az idei offseason egyik fő beszédtémáját Deshaun Watson jövője szolgálta. A Houston Texans irányítója nagyon elvágyódik és mellette még jogi gondjai is adódtak a szexuális zaklatásos pere miatt. A friss hírek szerint azonban ennek ellenére is elcserélhetik a szezon előtt.

Már csak napok vannak a Texans edzőtáborának kezdetéig és szinte biztos, hogy Watson nem fog megjelenni. Ezzel szemben viszont előkerült 4 csapat amelyik a hírek szerint még mindig a soraiban akarja tudni az idei szezonban problémássá váló irányítót.

Ez a három csapat pedig a Miami Dolphins, a Carolina Panthers, a Denver Broncos és a Philadelphia Eagles. A Panthers-t igazából kizárhatjuk mert idén már megszerezték Sam Darnold-ot. A Dolphins tudott volna irányítót húzni a Drafton így Ők biztosan Tua Tagovailoa-val mennek neki az idei szezonnak.

A Broncos is tudott volna irányítót húzni az első körben nem tették meg így valószínűleg Teddy Brodgewater-el mennek neki a szezonnak. A Broncos viszont sötét lónak számít mert a csapat nevét Aaron Rodgers-el is kapcsolatba hozták.

És akkor ott van a meglepetésnek számító Phialdelphia Eagles. Hajlandóak volt több mint 30 millió dollár halott összeget elkönyvelni csak azért, hogy megszabaduljanak Carson Wentz-től így a fizetési sapka helyzete miatt nehéz elképzelni, hogy meg tudják szerezni Watson-t.

Fotó: clutchpoints.com,